Gigaset telefon A220A DUO

Gigaset telefon A220A DUO

Dostupnost: Nema na lageru

6.190 Din
Proizvođač: Gigaset

Besplatna dostava u celoj Srbiji! Isporuka u roku od 48h.

Sigurni načini plaćanja: gotovinom, platnim karticama, uplatom na račun.

Predomislili ste se? Povrat robe u roku od 14 dana, kupljene online.

Nemamo na lageru ili u ponudi? Pozovite nas za nabavku traženog artikla.

Opis Proizvoda

Details

Tasteri su jednostavni za korišćenje sa tačkama osetljivim na dodir
Razgovor bez upotrebe ruku osvetljen taster za režim rada bez upotrebe ruku
Uključite ga i koristite: uređaj je pre-registrovan na baznu stanicu
Osvetljeni grafički displej
Pristupačan telefon sa opcijom za razgovor bez upotrebe ruku sa integrisanom telefonskom sekretaricom za udobno telefoniranje.
Opremite svoj dom pouzdanim bežičnim telefonom, telefonskom sekretaricom i dodatnim uređajem uz Gigaset A220A DUO. Telefonska sekretarica snima do 25 minuta poruka, a dodatni uređaj uključen u opremu omogućava vam da postavite i drugi uređaj za telefoniranje u svojoj kući. Uživaćete u ugodnom osećaju biranja brojeva pomoću praktičnih tastera osetljivih na dodir uz pogodnost razgovora bez upotrebe ruku jednim pritiskom na osvetljenu tačku za razgovor bez upotrebe ruku. Izaberite između 10 raznih polifonih zvukova zvona. Sem toga Gigaset A220A DUO je izbor ugodan za okoliš, zahvaljujući svom režimu rada Eco Mode Plus.
Pouzdana telefonska sekretarica
Ugrađena telefonska sekretarica na uređaju Gigaset A220A DUO je namenjena za jednostavno snimanje i preslušavanje poruka. Vreme snimanja poruke je do 25 minuta. Telefonskom sekretaricom možete se upravljati putem telefona ili daljinskog upravljača. Izaberite automatsku ili personalnu opciju snimljenog pozdrava.
Dizajn jednostavan za korišćenje
Pozivanje je veoma jednostavno na telefonu Gigaset A220A DUO. Pomoću opcije plug & play, instalacija uređaja je brza, a telefon je već preregistrovan na baznu stanicu. Tasteri su jednostavni za korišćenje i osetljivi su na dodir te čine biranje broja ugodnim , a osvetljeni, grafički displej je jednostavan za očitavanje i navigaciju. Pritisnite osvetljeni taster za telefoniranje bez upotrebe ruku i počnite razgovor bez upotrebe ruku u bilo koje doba tokom telefoniranja. Nikad nećete morati da brinete o napunjenosti baterije telefona Gigaset A220A, zahvaljujući dugom vremenu razgovora, čak do 18 sati i dugom periodu stanja čekanja u trajanju i do 200 sati.
Spremanje brojeva
Neka vaši omiljeni kontakti budu na dohvat ruke tako da ćete ih čuvati u imeniku za 80 brojeva. Gigaset A220A DUO čuva i do 25 dolaznih i propuštenih poziva kao i poslednjih 10 izlaznih brojeva, tako da s lakoćom možete da ponovite pozive brzo i jednostavno.
Praktična funkcionalnost
Gigaset A220A DUO vam pomaže tokom dana svojim korisnim funkcijama poput identifikacije sagovornika koja vam prikazuje ko vas pokušava nazvati dok telefon zvoni. Telefon pokazuje i datum i trajanje poziva, a funkcija alarma omogućava vam postavljanje podsetnika kada vam je potreban.
ECO DECT: istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja1
ECO DECTNapajanje telefona Gigaset S790 štedi energiju, što znači da troši manje električne energije, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni, i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Sem toga, režim bez zračenja ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.
Gigaset A220A DUO sa dodatnim uređajem: vaše rešenje za pouzdano, bežično biranje uz funkcionalnost telefoniranja bez upotrebe ruku uz integrisanu telefonsku sekretaricu..
Vreme u režimu mirovanja / vreme pri telefoniranju: 200h / 18h
Domet u zatvorenom / na otvorenom: 50m / 300m
Boja: crna
Dimenzije slušalice: 15,1 x 4,7 x 3,1 cm
Dimenzije bazne stanice: 8,9 x 8 x 6,1 cm
Dimenzije punjača: 7,5 x 6,9 x 3,8 cm

Specifikacija

Specifikacija

Proizvođač Gigaset
Boja Crna
Frekvencija 1.9 GHz Dect
Sekretarica Da
Broj slušalica 2

Tagovi

Tagovi

Koristi taster space za razdvajanje više tagova. Koristi apostrof (') za fraze od više reči.

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i slike bez grešaka. Za proveru informacija pozovite telefonom jedan od maloprodajnih objekata.
Developed by Davor Novakovic