Samsung usisivač VC07F70HNRN/GE

Dodatne slike

Samsung usisivač VC07F70HNRN/GE

Dostupnost: Nema na lageru

35.990 Din
Samsung

Besplatna dostava u celoj Srbiji! Isporuka u roku od 48h.

Sigurni načini plaćanja: gotovinom, platnim karticama, uplatom na račun.

Predomislili ste se? Povrat robe u roku od 14 dana, kupljene online.

Nemamo na lageru ili u ponudi? Pozovite nas za nabavku traženog artikla.

Opis Proizvoda

Details

Tip: Cyclone Force Multi
Kapacitet prikupljanja prašine: 2 l
Performanse:
Maksimalna potrošnja energije: 700 W
Snaga usisavanja: 180 W
Kontrola napajanja: Kontrola na ručki (RF)
Točak za sinhronizaciju kretanja
Širina čišćenja: 280 mm
Eko:
Klasa energetske efikasnosti: A
Klasa učinka pri čišćenju tepiha: C
Klasa učinka pri čišćenju tvrdih podova: A
Klasa ponovne emisije prašine: A
Buka: 78 dBA
Godišnja potrošnja energije: 28 kWh/year
Nazivna ulazna snaga: 650 W
Četka:
Glavna (dvostepena): NB900
Dodatna četka 1: Nova Eco četka za tepihe (CB-100)
Dodatna četka 2: Nova Eco četka za tvrde podove (HB-300)
Dodatna oprema:
Dodatak 1: Ugrađena ručica
Dodatak 2: Senzor za prašinu
Praktična funkcija:
Automatsko namotavanje kabla
Provera filtera
Štitnik za nameštaj
Filter:
Izduvavanje: HEPA filtriranje
Ispred motora
Fizičke specifikacije:
Dužina kabla za napajanje: 9 m
Radni poluprečnik: 12 m
Ujednačeno i lako kretanje: Samsung Motion Sync usisivač karakteriše revolucionarni Motion Sync Design™ sa telom koje se okreće i koje je odvojeno od točkova, što omogućava lakše okretanje kod iznenadnih skretanja. Točkovi pod nagibom koji drže telo obezbedjuju stabilnije kretanje bez prevrtanja ili rušenja a takodje su veliki i lagani što omogućava glatko kretanje te se kreću stabilno i lako sa minimumom napora.
Snažno usisavanje koje traje*: Inovativni višestruki CycloneForce sistem usisivača Samsung Motion Sync karaktriše jedinstvena konstrukcija sa četrnaest unutrašnjih komora koje kreiraju višestruki ciklonski protok vazduha. Njegova snažna centrifugalna sila izdvaja čestice pašine i prljavštinu iz vazduha i sprečava ih da izađu iz komore. Dakle, on sprečava začepljivanje filtera kako bi se održalo snažno usisavanje duži vremenski period.
* Testirano na Samsung Motion Sync (VC F700G). Bazirano na internom testu sprovedenom u skladu sa IEC60312-1-1.
Svetlo upozorenja na prašinu: Samsung Motion Sync usisivač karakteriše senzor za prašinu koji crvenim svetlom signalizira kada čistite mesto koje je prašnjavo. Čim se neka oblast očisti, svetlo postaje zelene boje tako da možete brzo da pređete na čišćenje sledećeg mesta. A kada završite, znaćete da je sve** kuda ste prošli besprekorno čisto. (Obavezne su 2 AAA baterije)
** Performanse alarma za prašinu mogu se razlikovati u zavisnosti od vrsta podova.
Jednostavno pronalaženje dodataka: Zašto biste trošili još jedan minut na traženje pravog dodatka? Ručica na Samsung Motion Sync usisivaču uključuje ugrađenu cev i dodatke za čišćenje prašine i pukotina. Šta god ili gde god je potrebno da očistite, možete brzo preći na najbolju alatku a da ne morate da je iskopčavate. Zato nećete gubiti ili traćiti vreme tražeći ih – pa možete da uživate u bržem čišćenju.
Lako čišćenje filtera koji se pere: Usisivač Samsung Motion Sync ima jednostavan penasti filter nalik sunđeru koji zadržava prašinu i koji se lako pere i čisti vodom. Kratko ispiranje je sve što vam je potrebno da biste sprečili začepljivanje filtera čime se obezbeđuje snažno usisavanje koje traje*.
* Bazirano na internim podacima. Redovno pranje filtera je neophodno za optimalne performanse.
Izuzetno snažan prihvat: Uklonite prašinu koja je duboko u tepihu uz pomoć optimalnog prianjanja kojim se odlikuje četka ekstremne snage usisivača Samsung Motion Sync. Usisivač ravnomerno raspoređuje pritisak na četku kako bi se omogućilo snažno usisavanje prašine i čestica, kao i efikasnije ukupne performanse".
" Performanse čišćenja mogu se razlikovati u zavisnosti od vrsta podova.
Jednostavno pražnjenje i čišćenje: Posuda za prašinu Samsung Motion Sync usisivača bez vreće lako se uklanja i prazni bez prosipanja prašine na pod. Brzo odvojite posudu jednim pritiskom na dugme, okretanjem otvorite poklopac i prospite sadržaj u kantu za đubre, a zatim je gurnite da sklizne nazad na svoje mesto. Osim toga, filter se lako vadi i pere se u vodi.
Lako pristupačne komande: Ručica za daljinsko upravljanje usisivača Samsung Motion Sync ima ugrađenu kontrolnu dugmad što obezbeđuje jednostavno uključivanje / isključivanje uređaja i biranje optimalne snage usisavanja. Dugmad se nalaze na zgodnom mestu na ručici i uvek su na dohvat ruke tako da možete brzo da promenite nivo snage, koristeći tehnologiju radiofrekvencije, ne prekidajući čišćenje.
Dimenzije kompleta (ŠxVxD): 30,8 x 34,2 x 48,1 cm
Težina kompleta: 7,3 kg

Specifikacija

Specifikacija

Proizvođač Samsung
Boja Plava
Vrsta usisivača Sa posudom
Snaga 650 W

Tagovi

Tagovi

Drugi posetioci dodelili su ovom artiklu sledeće tagove:

Koristi taster space za razdvajanje više tagova. Koristi apostrof (') za fraze od više reči.

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i slike bez grešaka. Za proveru informacija pozovite telefonom jedan od maloprodajnih objekata.
Developed by Davor Novakovic