Bosch nagradni konkurs

NAGRADNI KONKURS – DANI BOSCH-A U EUROTEHNI

Organizator nagradnog konkursa ( u nastavku teksta: Organizator ) : Eurotehna 021 d.o.o. Zeleznicka 12, Novi Sad, Srbija, PIB 101634740

Organizator promovise nagradni konkurs putem drustvenih mreza Facebook, Instagram, kao I prego Web sajta, gde upoznaje potencijalne ucesnike konkursa sa pravilima I nagradama. Ispunjavanjem uslova nagradnog konkursa, ucesnicima se pruza mogucnost da osvoje kao prvu nagradu Bsh masinu za pranje vesa, drugu nagradu Bsh usisivac I kao trecu nagradu Bsh mikser. Ucesce u nagradnom konkursu je na dobrovoljnoj bazi I ucesce se ne naplacuje. Trajanje nagradnog konkursa je od: 08.11.2019 do 10.12.2019.

1. PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA

 1. U nagradnom konkursu mogu da ucestvuju svi kupci Bsh aparata koji su obavili kupovinu u maloprodajama ili internet prodavnici Eurotehna 021, u periodu trajanja konkursa.
 2. 1.2 Kako bi ucesnik nagradnog konkursa ostvario pravo da osvoji prvu nagradu, potrebno je da ostvari kupovinu vecu od 50000.00 rsd BSH kucnih aparata na jednom racunu u periodu trajanja konkursa. Kako bi ucesnk ostvario pravo da osvoji drugu nagradu, potrebno je da ostvari kupovinu vecu od 15000.00 rsd Bsh kucnih aparata na jednom racunu u periodu trajanja konkursa. Kako bi ucesnki ostvario pravo da osvoji trecu nagradu, potrebno je da ostvari kupovinu vecu od 3000.00 rsd Bsh kucnih aparata na jednom racunu u periodu trajanja nagradnog konkursa.Kupac prilikom kupovine popunjava listic sa osnovnim licnim podacima ( Ime, Prezime, Kontakt telefon, datum kupovine I broj racuna)
  1. 2. ODREDBE I USLOVI UCESCA

   1. U konkursu mogu da ucestvuju sva lica starija od 18 godina, gradjani Republike Srbije, koji poseduju vazeca licna dokumenta nadleznih organa Republike Srbije.
   2. Lica koja ispunjavaju uslove iz clana 1.1 I 1.2 , kao I da u potpunosti prihvataju uslove nagradnog konkursa.
   3. U nagradnom konkursu ne mogu da ucestvuju zaposleni u maloprodajama Eurotehna, kao ni lica koja imaju bilo kakve veze sa organizacijom nagradnog konkursa.
   4. Organizator ima pravo uredjivanja sadrzaja dostavljenog u nagradnom konkursu.
   5. Organizator ima pravo da pregleda svaki komentar na drustvenim mrezama, I izvrsi njegovo uklanjanje ili zabranjivanje ako komentar sadrzi uvrede, rasnu I versku netrpeljivost ili narusava bilo koju eticku normu.

   3. NAGRADE

   1. Prva nagrada je Bsh masina za pranje vesa, druga nagrada je Bsh usisivac, treca nagrada je Bsh mikser ( clan 1.2) -Izvlacenje dobitnika je 10.12.2019. u 12h u maloprodaji na Bulevaru Oslobodjenja 99, Novi Sad. U ovoj maloprodaji ce biti spojeni svi listici koje su ucesnici popunili prilikom kupovine, I potom izvlaciti dobitnici.
   2. 3.2 Ukoliko tokom trajanja konkursa ni jedan ucesnik ne ostvari uslove koji su trazeni od strane organizatora, organizator nece izvrsiti dodelu nagrada.

   4. IZVLACENJE POBEDNIKA

   1. Organizator ce obaviti izvlacenje 10.12.2019. ( 3.1)
   2. Organizator ce pokusati da obavesti pobednike konkursa maksimalno 2 puta, nakon izvlacenja u periodu od maksimalno 5 radnih dana od dana proglasenja pobednika. Ukoliko se ucesnik u naznacenom periodu ne bude odazvao na pozive organizatora, automatski biva lisen prava na osvojenu nagradu
   3. Organizator ima pravo da zatrazi od kupca na uvid fiskalni racun, kako bi mogao da utvdi da li je kupac ispunio uslove za ostvarivanje prava na nagradu.

   5 .ZASTITA PODATAKA

   1. Uvid u podatke sa popunjenih listica za konkurs ima samo organizator I obavezuje se da ni na koji nacin nece zloupotrebiti iste.

   6.OPSTE ODREDBE

   1. 1Organizator nagradnog konkursa ce objaviti pravila I uslove na svom web sajtu www.eurotehna.rs. I obezbediti tokom citavog trajanja konkursa dostupnost ucesnicima.
   2. 6.2 Organizator ce nagrade dopremiti u maloprodaji na Bulevaru Oslobodjenja 99, odakle, ce dobitnici moci da izvrse preuzimanje.Nagrada moze da se posalje dobitniku na teritoriji Srbije kurirskom sluzbom City express o trosku dobitnika nagrade.Nagrada ne moze da se zameni za novac, niti za drugi aparat.
   3. Ucesnici prihvataju da organizator moze na drustvenoj mrezi da objavi imena dobitnika.
   4. Organizator ne snosi odgovornost za neispravne podatke koje je kupac dostavio.
   5. Organizator zadrzava pravo prekida ili izmenu pravila nagradnog konkursa u bilo kom trenutku tokom trajanja nagradnog konkursa. Organizator ce svaku promenu pravila ili objavu o eventualnom prekidu konkursa oglasiti na svom web sajtu. Ucesnici su duzni da se blagovremeno informisu o svemu pomenutom.

   7. OPOREZIVANJE NAGRADA

   Nagrade za pobednike obezbedjuje kompanija Eurotehna 021 doo,porezi koji se placaju utvrdjuju vazeci zakoni Republike Srbije.


   Novi Sad, 8.11.2019. Eurotehna 021 doo, Novi Sad